Bericht van de directie; april 2021

De meivakantie start vanmiddag. Twee weken ontspannen en opladen voor de laatste schoolperiode.

Bericht van de directie; april 2021

Beste ouders en verzorgers,

 

De meivakantie start vanmiddag. Twee weken ontspannen en opladen voor de laatste schoolperiode.

 

Terugblikkend kunnen we vaststellen dat de Bergse Zonnebloem er de afgelopen weken redelijk goed vanaf is gekomen wat betreft groepen die in quarantaine moesten. Helaas is wel één groep van school drie keer in quarantaine gegaan en zijn veel leerlingen en ook de leerkracht van deze groep positief getest. Kinderen worden gelukkig over het algemeen niet erg ziek.

 

Koningsdag

Koningsdag is volop gevierd. De oudercommissie had voor alle leerlingen een gezonde oranje traktatie verzorgd. Oranje paprika, oranje tomaatjes en roodoranje aardbeien. Er is door iedereen gesmuld. In de middag zijn in alle groepen (oudhollandse) spelletjes gedaan. En natuurlijk waren bijna alle leerlingen en leerkrachten in het oranje of met een oranje accent gekleed.

 

CITO eindtoets

Vorige week hebben de leerlingen van de groepen 8 de CITO eindtoets gemaakt. In coronatijd loopt dat ook anders dan anders. Een aantal leerlingen mocht niet op school komen omdat zij in quarantaine moesten of lichte verkoudheidsklachten hadden. Gelukkig hebben deze leerlingen deze week tijd gekregen om de toets alsnog te maken.

 

Wanneer de uitslag komt, gaan wij dat met de 8e groepers met taart vieren!

 

Na de meivakantie

Na de meivakantie staan er allerlei leuke activiteiten op de agenda.

  • Schoolfoto
  • Sportdag
  • Schoolkamp
  • Schoolreis
  • Musical
  • Slotfeest

 

We gaan de leuke activiteiten organiseren! Op welke manier is nog niet voor al deze activiteiten duidelijk. Wij houden u op de hoogte.

 

Vakantie

Twee weken vakantie, voor de meeste van ons in eigen land. Geniet ervan! Wij zien de kinderen en u op maandag 17 mei terug.

 

Team Bergse Zonnebloem

Rosanne Bakker en Ellen Dijkstra